PER IVANS

MATKASSE

Tapaskasse

Selskapskasse

Koltbordkasse

Pris fra kr. 269,- pr. pers

FIKS

FERDIG!


Tapaskasse

295,- pr. person

 

Albondigas med pikant tomatsaus

Spekemat & ost fra Metervare

Marinert Oliven

Marinert kyllinglår

Bakte småpoteter

Sprø Couscoussalat

Hjemmebakt Focaccia brød

Aioli

Det følger med en liten veiledning du skal gjøre før dere spiser

 

Selskapskasse

398,- pr. person

 

Marinert kongereker med sellerikrem

Langtidsstekt oksefilet med småpoteter og kremet sopp

Panna Cotta med passert bringebær

Det følger med en liten veiledning du skal gjøre før dere spiser

 

 

Koltbordkasse

239,- pr. person

 

Røkelaks,

Eggerøre med gressløk

Roastbeef 

Spekemat fra Metervare & marinert oliven,

Hjemmelaget karbonade med løk

Grillet kyllinglår,

Hjemmelaget potetsalat

Hjemmebakt Focaccia brød

Aioli og smør

Det følger med en liten veiledning du skal gjøre før dere spiser

Matkasser

Takk for tilliten!

 

Her kommer en liten veiledning til maten dere skal spise.

 

Forvarm ovnen din til 200 grader med varmluft. 

Sett inn kyllingspydet, kjøttbollene, chorizopølsa, eplene og potetene i ovnen. 

La det stå i 8 minutter.

Så er det bare å begynne å spise og jobben er gjort.

 

Når vi skriver fix ferdig matkasse så er det bare å gjøre en liten jobb med å sette på

ovnen og varme opp 2 til 3 enheter. 

I selskapskassa er forrett og dessert fix ferdig.

Hovedretten varmes litt i ovnen og så skjæres kjøttet.